Cv. Har Putra Utama

{[{ reviews.length }]} Reviews

All Projects   |   Renovasi Rumah

Renovasi Rumah (1 Photos)

Published: 16 January 2021

Description

Renovasi rumah minimalist type 50/28 m²

Project Status: Completed

Project Year: 2019

Project Cost(IDR): IDR 10 juta - 25 juta

Lokasi: Jl. Harvest City Boulevard, Cileungsi, Kec. Cileungsi, Bogor, Jawa Barat 16820, Indonesia

Cv. Har Putra Utama Renovasi Rumah Jl. Harvest City Boulevard, Cileungsi, Kec. Cileungsi, Bogor, Jawa Barat 16820, Indonesia Jl. Harvest City Boulevard, Cileungsi, Kec. Cileungsi, Bogor, Jawa Barat 16820, Indonesia Cv-Har-Putra-Utama-Renovasi-Rumah  106412