Aboday Architect

{[{ reviews.length }]} ReviewsBerikan Review

All Projects   |   Playhouse

Playhouse (5 Photos)

Published: 18 November 2016

Description

The family occupying this home wanted a lot of light and space, which the architect (and owner) provided by designing a 12-meter-tall void that opens out to the North. The most interesting feature in this house was inspired by the owner's nephew, who requested a concrete indoor slide that connects the top floor and the ground floor. It took a lot of effort and patience to construct this slide, as it was handcrafted manually on site, but the result is iconic.    

The family occupying this home wanted a lot of light and space, which the architect (and owner) provided by designing a 12-meter-tall void that opens out to the North. The most interesting feature in this house was inspired by the owner's nephew, who requested a concrete indoor slide that connects the top floor and the ground floor. It took a lot of effort and patience to construct...

Show lessShow more

Project Status: Completed

Project Year: 2009

Lokasi: Tangerang, Indonesia

Aboday Architect Playhouse Tangerang, Indonesia Tangerang, Indonesia Side View Contemporary 15398
Aboday Architect Playhouse Tangerang, Indonesia Tangerang, Indonesia The Slide Of Joy Area Kontemporer 15399
Aboday Architect Playhouse Tangerang, Indonesia Tangerang, Indonesia Corridor Kontemporer 15400
Aboday Architect Playhouse Tangerang, Indonesia Tangerang, Indonesia 2Nd Floor Corridor Kontemporer 15401
Aboday Architect Playhouse Tangerang, Indonesia Tangerang, Indonesia Building Perspective Kontemporer 15402
Promo Brand
NEW