Gilang Arenza

{[{ reviews.length }]} Reviews

All Projects   |   Z- House

Z- House (4 Photos)

Published: 21 July 2017

Description

The main idea for this house is utilising cross ventilation and natural light by creating inner court at front and back side of the house. Since it's located in densed area, this house provides natural element (vegations/plantation) and also shaded space that protect the occupatns from direct sun and rainwater. The layout of the house also creates spacious and big void from first and second floor.

Project Status: Concept

Project Year: 2014

Gilang Arenza Z- House Jakarta, Indonesia Jakarta, Indonesia 2 Asian,minimalis,kontemporer,tropis,modern 35628
Gilang Arenza Z- House Jakarta, Indonesia Jakarta, Indonesia 1 Asian,minimalis,kontemporer,tropis,modern 35629
Gilang Arenza Z- House Jakarta, Indonesia Jakarta, Indonesia 2 Asian,minimalis,kontemporer,tropis,modern 35630
Gilang Arenza Z- House Jakarta, Indonesia Jakarta, Indonesia 3  35634